Solar Gard Window Film

Getuigenissen

Dean Dealy

AUTOstyles is gelegen in Santa Cruz, Californië. Dean begon ComputerCut te gebruiken om zijn winst in zijn Autoraamtint bedrijf te verhogen door folie en werkkosten uit te sparen en tegelijkertijd meer voertuigen te kunnen behandelen. Hij heeft nu ook bijkomende inkomsten die hij niet had voordat hij het ComputerCutsysteem had…..Clearshield. Dean heeft goede relaties in de wieler- en racesector waardoor hij voor die sector allerlei extensieve unieke grafische werken maakt. ComputerCut is een onmisbaar werktuig gebleken voor Dean's grafische producties. Nu ComputerCut ook volledige printdiensten samen met Autoraam tint en Clearshield patronen aanbiedt, kan ik mijn klanten een compleet pakket aanbieden met kleine tot grote gekleurde plakplaatjes, en volledige voertuig overtrekken zonder kosten te hebben voor de aankoop en het gebruik van materialen voor het printen van grote formaten. Het is een gouden zaakje gebleken."

Stan Foster

We zijn erg enthousiast omdat we onze werkplaats gaan uitbreiden en meer werknemers gaan aannemen om de nieuwe zaakjes met het ComputerCut systeem te doen. Een van onze grootste verrassingen in de kleinhandel was dat er een vraag was naar het snijden van grafisch materiaal op folie en vinyl, en dat daar veel winst mee gemaakt kon worden In de opleidingssectie van ons bedrijf geven we nu lessen over de toepassingen van Clearshield. We kunnen bijna niet wachten om het grafisch materiaal via Internet te gaan verkopen! Bedankt van iedereen hier bij Auto Tinting.com

Dealer Spotlight

ComputerCut is een baanbrekende kans, ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, om algemene en materiaalverspilling tegen te gaan en om dealers te helpen hun dienstenpakket dat ze aanbieden uit te breiden. Vraag het maar aan onze Dealers.

Gelieve contact op te nemen met info@computercut.com voor meer informatie over het Dealer Spotlight