Solar Gard Window Film

Het tinten van Autoramen

Er bestaan veel redenen waarom ComputerCut kopen de beste beslissing is die u voor uw zaak kon maken.

Het geeft de mogelijkheid om afwisseling in uw zaak te brengen. Met ComputerCut is er geen grens meer van het type klant die u kunt helpen, wat u kan doen of hoe groot uw zaak kan worden. De ComputerCut databank geeft u toegang tot het tinten van Autoramen, vinyl tekeningen en symbolen, architecturale autoraamfolie, lak beschermingsfolie, voertuig overtrekken en veel meer. En U kunt veel vlugger werken dan ooit tevoren.

De ComputerCut plotter neemt een gedownload patroon en snijdt het uit in slechts enkele minuten in tegenstelling tot de tijd die u ervoor nodig hebt om een dergelijke job met de hand uit te snijden. Zelfs als u een ervaren installateur bent zou u op dat moment andere dingen kunnen doen - zoals de ramen kuisen en afspraken maken - terwijl ComputerCut zich over het snijden van het patroon ontfermt. Plus het feit dat de patronen voorzichtig uitgesneden worden volgens gevestigde specificaties, dus als u dan al moet bijknippen is dat minimaal - een bijkomstige verkoopsbonus voor de klanten.

U kunt uw eigen patronen op maat bewaren.

Naast het feit dat u toegang heeft tot de beschikbare patronen kan u met ComputerCut ook uw eigen jobs op maat in een tijdsparende persoonlijke databank opslaan. U kunt uw eigen designs creëren via praktisch gezien gelijk welk design programma - Corel Draw®, Adobe Illustrator®, Freehand®, of andere design programma's - en ze importeren in uw persoonlijke ComputerCut databank.

Het is het meest efficiƫnte en probleemvrije patroonsnijproces dat u zich kan inbeelden.

ComputerCut geeft u de mogelijkheid om uw patronen aan te passen aan uw persoonlijke noden en ze bij de hand te bewaren - waardoor u kostbare tijd uitspaart wanneer u die patronen opnieuw moet gebruiken.

Commerciële Ruitenfolie
Residentiële Ruitenfolie
Vinyl Tekeningen
Auto Ruitenfolie Auto& Caravan lakbeschermingsfolie

Het haalt uw leveringskosten en inventaris dramatisch naar omlaag.

De patronen worden afgemeten en dan op het scherm geschikt om uw folie zo maximaal mogelijk te gebruiken - waardoor er tot 20% minder afval is dan bij het uitsnijden met de hand. Daarenboven hebt u een betere controle over uw inventaris doordat u de installateurs naar de werkvloer stuurt met voorgesneden folie. ComputerCut kan ook in uw inventaris zoeken per folietype en per installateur, waardoor u meer controle krijgt over uw inventaris en de winstgevendheid.

Geef een volledige opleiding aan uw werknemers in de helft van de tijd.

Een opleiding aan de werknemers geven is noodzakelijk om de beste kwaliteit aan uw klanten te kunnen garanderen. Met ComputerCut kan u de leercurve die normaal geassocieerd is met opleiding van de werknemers verlagen. Dat komt omdat u hen niet zal moeten leren hoe ze patronen precies en consequent moeten uitknippen; ComputerCut neemt dat gedeelte van het werk op zich.

Het is aantrekkelijker voor uw klanten.

Consequente, Mooi uitgesneden patronen betekent gelukkige klanten. En dat betekent meer winst. Het aantrekkelijke aan folie dat niet gesneden moet worden op glas of op een voertuig is heel erg boeiend - plus, het resulteert in minder kans op schade aan het eigendom van uw klant. Dit aspect van ComputerCut zorgt voor een win-win situatie voor iedereen!

De ComputerCut - Het tinten van Autoramen basiskit bevat:

  • ComputerCut Folie Snijplotter
  • ComputerCut Internet Databank ToegangsProgramma
  • Internet Databank Toegangsgeld
  • Gratis updates en Grafisch Ontwerp Diensten
  • Gratis Extra Meshouder & Mes
  • Ongelimiteerd Kostenvrij en Online Hulp
  • Gratis ComputerCut Marketing HulpMateriaal
Bijkomende pakketten beschikbaar.

Klik hier voor prijzen en bijkomende pakketopties